Vessat korjattu, uimarannan ja Tammitien vessat maalataan talkoilla

Kivinokan ulkovessojen katot ja mädät puurakenteet on nyt korjattu. Ensi viikolla rapsutetaan uimarannan ja Tammitien vessat vanhasta maalista. Kokeilemme, onnistuisiko niiden maalaaminen talkoilla. Talkoot järjestetään 9.-10. kesäkuuta kello 11-16. Talkoisiin voi ilmoittautua osoitteella saaritoimikunta@kivinokka.fi tai facebookissa. Talkoolaisille tarjotaan saunaliput. Tervetuloa mukaan! Säävaraus.

Kevätkokous päätti, että yhdistys selvittää JHL:n kesämajalaisten liittymistä

Kivinokkalaiset ry:n kevätkokous veti eilen aurinkoiselle uimarannalle ennätysmäärän väkeä. Kokouspaperit loppuivat kesken, kun paikalle saapui yli 60 jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle. Lisäksi hyväksyttiin sääntömuutos, joka mahdollistaa jatkossa kokouksiin osallistumisen valtakirjalla. Lisäksi kiitettiin niitä aktiivisia kivinokkalaisia, jotka jättivät paikkansa Saaritoimikunnassa ja vesiputkitalkoissa ahkeroineita kesämajalaisia.

Pitkä, aktiivinen ja monipuolinen keskustelu käytiin siitä, tulisiko Kivinokkalaiset ry:n aloittaa selvitystyö ja neuvottelut JHL:n kesämajalaisten liittymisestä Kivinokkalaiset ry:n jäseniksi. Kivinokkalaiset ry ottaisi tällöin tulevaisuudessa hallintaansa ja vastuulleen myös JHL:n kesämaja-alueen vuokrasopimuksen. Kokouksessa kysyttiin, mitä hyötyä mahdollisesta liittymisestä olisi Kivinokkalaiset ry:lle ja mitä vaaroja asiassa voisi piillä. Kokous päätti kuitenkin yksimielisesti aloittaa selvitystyön tämän kesän aikana. Tarkoitus on käydä läpi kesämaja-alueiden käytönnön toimintoja, sääntöjä ja niitä asioita, jotka pitäisi saada kuntoon, ennen kuin JHL:n kesämajalaisten liittyminen olisi mahdollista. Selvittäminen ei vielä tarkoita sitä, että liittyminen tapahtuu.

JHL:n alueen kesämajalaisten tulevaisuudesta päättää näillä näkymin JHL:n Helsingin yhteisjärjestön edustajisto syksyllä. Aloite JHL:n tulevaisuuden pohtimiseen on tullut ammattijärjestöltä ja siitä on järjestetty äänestys JHL:n kesämajalaisten kevätkokouksessa, jossa 78 % kesämajalaisista kannatti liittymistä Kivinokkalaiset ry:n jäseniksi. Kivinokkalaiset ry päättää asiasta selvitystyön jälkeen, jos HYJ:n valtuusto päättää asiasta syysedustajistossaan.

Selvitystyö pyritään tekemään niin, että mahdollisesta liittymisestä voidaan tehdä päätökset ennen vuokrasopimusneuvotteluiden alkamista. Sekä Kivinokkalaiset ry:n että JHL:n kesämaja-alueen maanvuokrasopimus kaupungin kanssa on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

 

Vessaremontti etenee vauhdilla

Uimarannan, Tammitien ja Pihlajatien vessat sekä haisulivessa kasvimaan kupeessa ovat nyt saaneet uuden katon. Lisäksi vessoissa on korjattu lahovaurioita. Seuraavaksi korjausvuorossa ovat Sorsapolun, Kuusitien ja Rajatien vessat. Säiden salliessa ne saadaan ensi viikon alkuun valmiiksi.  Lahovauriokorjauksia on ollut paljon ennakoitua enemmän. Vessojen lattiat ja maalipinnat jäävät vielä korjaamatta. Juhannukseen mennessä pitäisi siis olla vessaremontin tämän vaiheen valmis.

Kevätkokous sunnuntaina

KUTSU KIVINOKKALAISET RY:N KEVÄTKOKOUKSEEN

Tervetuloa Kivinokkalaiset ry:n kevätkokoukseen sunnuntaina 20.5. kello 15 alkaen.

Kokous pidetään Kivinokan uimarannalla, tanssilavalla.

Jäsenyyksien tarkistukset aloitetaan kello 14.30.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2017 sekä hallistuksen vastuuvapauden myöntäminen.

Lisäksi käsitellään sääntömuutosesitykset, joissa esitetään mahdollisuutta osallistua kokouksiin valtakirjalla.

Lisäksi kokouksessa päätetään siitä, aloitetaanko ry:n JHL:n Kivinokan kesämajalaisten kanssa neuvottelut siitä, että he liittyvät Kivinokkalaiset ry:n jäseniksi, ja Kivinokkalaiset ry ottaa tulevaisuudessa hallintaansa ja vastuulleen myös JHL:n kesämaja-alueen vuokrasopimuksen.

Tervetuloa!

 

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen, puheenjohtaja Anna Kähkönen

2. Esityslistan hyväksyminen

3. Kokouksen järjestäytyminen:

Valitaan kokoukselle:

-       puheenjohtaja

-       sihteeri

-       ääntenlaskijat

-       pöytäkirjantarkistajat

4. Toimintakertomus vuodelta 2017, Sampsa Jyrkynen

5. Tilinpäätös vuodelta 2017, isännöitsijä Kaisa Koskinen

6. Tilintarkastuskertomus

7. Hallituksen vastuuvapauden myöntäminen

8. Sääntömuutokset

9. JHL:n kesämajalaisten liittyminen Kivinokkalaiset ry:n jäseneksi

10. Muut Saaritoimikunnalle kuukautta ennen kokousta kirjallisesti jätetyt esitykset

11. Kokouksen päättäminen

 

TERVETULOA!

Vessaremontti aloitetaan maanantaina, ensimmäisenä vuorossa ”haisulivessa”

Kivinokan vessojen kattoremontti aloitetaan maanantaina. Ensimmäisenä remontoidaan ns. EU-vessa, jota tuttavallisesti myös haisulivessaksi kutsutaan. Vessa sijaitsee noin 100 metriä portilta uimarannalle päin, viljelypalstojen puolella. Remontti kestää kahdesta kolmeen päivää. Tänä aikana suosittelemme käyttämään muita vessoja. Kivinokan seitsemästä vessasta remontoidaan alkukesän aikana  huopakatot ja vaihdetaan huonokuntoisia lautoja.

Pahoittelemme häiriötä.

Kesävesi avattu

Kesävesi on avattu. Tänä vuonna putkistosta paljastui poikkeuksellisen paljon korjattavaa. Jouduimme sulkemaan muutaman hanan korjauksien vuoksi, joten jos lähihanasta ei tule vettä, kokeile seuraavaa vesipistettä. Pyrimme korjaamaan kaikki hanat lähiviikkojen aikana. Pakkanen on rikkonut myös uimarannan suihkut. Pyydämme kaupunkia korjaamaan hanat mahdollisimman pikaisesti. Jos huomaat Kivinokassa vuotavat putken, otathan mahdollisimman pikaisesti yhteyttä huoltotoimikuntaan: huolto(at)kivinokka.fi, 045-2260 786.

Kesäsaunat kartanolla

Kulosaaren kartanon kesäsaunat  2018

Lauantaisin  5.5. – 29.9.2018  kello 14.00 – 18.00.

Keskiviikkoisin  13.6. -29.8.2018 kello 15.00 – 18.00.

Sisäänpääsy  klo. 17.00 asti, jolloin ovet suljetaan

 

Maanantaisin suihkut 7.5. – 24.9.2018  18.00 – 21.00.

Sisäänkäynti terassien kautta.

 

Jos saunalla on varaus, suihkut peruuntuvat.

Juhannusaatto sauna kello 13.00 -17.00

Sisäänpääsy kello 16.00 asti, jolloin ovet suljetaan.

 

Kertaliput:

aikuiset 5 €

lapset 7-12 v. 1 €,  alle 7 v. ilmaiseksi

Sarjalippu 10 kpl:

aikuiset 40 €, lapset 7 €

 

Muutokset ja ajantasaiset tiedot täällä.

Palstaviljelijöiden talkoot 6.5.

Kivinokkalaiset ry:n palstatalkoot sunnuntaina 6.5 klo 10.00 alkaen. Lanta- ja multakauppias paikalla klo 12.00.

Tiesithän, että palstaviljelijöillä on oma FB-ryhmä, jossa käydään läpi viljelyasioita.

Kevätkirje ja laskut postitetaan tällä viikolla

Kivinokkalaiset ry: kevätkirje lähtee tällä viikolla postiin. Mukana seuraa lasku maanvuokrasta ja vastikkeesta. Laskun eräpäivä on 30.5.

Voit lukea kevätkirjeen sähköisenä täältä.

JHL:n kesämaja-alueen enemmistö toivoisi liittymistä Kivinokkalaiset ry:n jäseniksi

JHL:n kesämaja-alueen mökkiläisen kevätkokouksessa pidettiin sunnuntaina 23.4. neuvoa-antava äänestys alueen tulevaisuudesta. Vaihtoehtoina äänestyksessä olivat JHL:n yhteydessä pysyminen, oman yhdistyksen perustaminen ja liittyminen Kivinokkalaiset ry:een. Suljetussa lippuäänestyksessä 12 kesämajalaista halusi jatkaa JHL:n alueena, 3 perustaa oman yhdistyksen ja 47 liittyä Kivinokkalaiset ry:n jäseneksi. Lopullisen ratkaisun asiassa tekee Helsingin yhteisjärjestön edustajisto, todennäköisesti loppuvuodesta 2018. 

Me Kivinokkalaiset ry:n kesämajalaiset päätämme kevätkokouksessamme 20.5. kello 15 alkaen, mitä mieltä olemme asiasta. Kokous pidetään tanssilavan edustalla. Kokouskutsu julkaistaan kevätkirjeessä, joka postitetaan tällä viikolla. 

Jos päätämme aloittaa yhdistymisneuvottelut JHL:n kesämajalaisten kanssa, alamme laatia alueelle yhteisiä sääntöjä ja käydä läpi käytännön asioita. Yhdistyminen koskisi vain kesämaja-alueita, ei Kulosaaren kartanon toimintoja. Aikataulullisesti yhdistyminen olisi järkevää ajoittaa siihen kohtaan, kun kummankin kesämaja-alueen maanvuokrasopimus on katkolla vuonna 2020. 

Mutta ensin päätetään, mitä mieltä me Kivinokkalaiset olemme asiasta. Kaikki sankoin joukoin kevätkokoukseen keskustelemaan ja päättämään!