KUTSU KIVINOKKALAISET RY:N KEVÄT/SYYSKOKOUKSEEN 13.9. klo 14.00

Tervetuloa Kivinokkalaiset ry:n yhdistettyyn kevät- ja syyskokoukseen sunnuntaina 13.9.2020 kello 14 alkaen. Kokous pidetään Kivinokan uimarannalla, tanssilavalla.

Jäsenyyksien tarkistukset aloitetaan kello 13.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 sekä hallituksen vaali.

Saaritoimikunta

 

KOKOUKSEN ESITYSLISTA

Kevät-/Syyskokous 2020

Aika: 13.9.2020 kello 14.00

Paikka: Kivinokan tanssilava, Helsinki

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Esityslistan hyväksyminen

3. Kokouksen järjestäytyminen:

Valitaan kokoukselle:

-          puheenjohtaja

-          sihteeri

-          ääntenlaskijat

-          pöytäkirjantarkistajat

4.  Käsitellään toimintakertomus 2019

5.  Käsitellään Tilinpäätös 2019 ja kuullaan Tilintarkastuskertomus

  1. Hyväksytään toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnetään tili- ja vastuuvapaus      tilivelvollisille.

7. Toimintasuunnitelma 2021

5. Jäsen- ja liittymismaksujen sekä hoitovastikkeen suuruuden määrääminen

6. Yhdistyksen talousarvio 2021

7. Saaritoimikunnan jäsenten ja varajäsenten valinta erovuoroisten tilalle.

- Neljä (4) varsinaista jäsentä kahdeksi vuodeksi
- kaksi (2) varsinaista jäsentä yhdeksi vuodeksi
- Kaksi (2) varajäsentä yhdeksi vuodeksi

8. Valitaan tilintarkastaja vuodelle 2021

9. Saaritoimikunnalle kuukautta ennen kokousta jätetyt aloitteet

10. Muut esille tulevat asiat

11. Kokouksen päättäminen

 

Yhdistetty kevät- ja syyskokous sunnuntaina 13.9. 2020

Koronarajoituksista johtuen kevätkokousta 2020 ei voitu järjestää. Koska tänä vuonna ei voitu järjestää erillistä kevätkokousta, yhdistetään kevät- ja syyskokous.

Kokous pidetään sunnuntaina 13.9.2020. kello 14 Kivinokan tanssilavalla.

Laita tämä päivämäärä jo itsellesi ylös! Tervetuloa!

 

Koronarajoitteet ja Kivinokan kesäkauden päättäjäiset

Aluehallintovirastot ovat tehneet 1.7. 2020 tartuntatautilain mukaiset päätökset, joilla kielletään kaikki yli 500 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 1.-31.8. 2020. Tietyin tarkoin rajoituksin myös yli 500 hengen juhlia voidaan järjestää, mutta tartuntatautilain mukaiset rajoitukset ulkotilassa Kivinokassa talkoovoimin ilman ammattimaisia rakenteita ja välineistöä ovat mahdottomia noudattaa. Tästä syystä ennalta kaavaillut Kivinokan kesäkauden päättäjäiset lauantaina 29.8. 2020 joudutaan jättämään järjestämättä.

Vaikka rajoitukset jatkuvat, niin siitä huolimatta kauniita kesäpäiviä. Sekä hyvää terveyttä kaikille kivinokkalaisille!

 

Puomitiedote

Hei Kivinokan kävijät!

Kivinokan parkkipaikan läheisyydessä olevasta puomista on ollut vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Koska puomi, ja koko alue, on Helsingin kaupungin omistuksessa, on Saaritoimikunta ollut yhteydessä kaupunkiin ja kysynyt, tuleeko puomi pitää kiinni vai auki.

Kaupungin vastaus on, että Kivinokan tiet ovat puistokäytäviä, jotka eivät ole varsinaisesti tarkoitettu ajoneuvoliikenteeseen.  Tästä syystä Kivinokan puomi pidetään kiinni, mutta ei lukittuna.

 

Ajankohtaisia tiedotteita ja hyvän juhannuksen toivotukset!

Hei juhannuksen viettäjät!

Juhannus lähestyy tuota pikaa ja jos askeleesi suuntautuu Kivinokkaan, käytä hetki aikaa ja lue tämä Kivinokkalaiset ry:n laatima juhannustiedote.

Koronatilanteen vuoksi Kivinokkalaiset ry ei tänä vuonna järjestä perinteisiä juhannusjuhlia, kuten on jo aiemmin tiedotettu. Kivinokkalaiset ry ei näin ollen ole velvollinen pitämään juhannuksena järjestystä yllä. Jokaisen tulee itse kantaa vastuunsa omasta käytöksestään ja omasta toiminnastaan ja siitä, että sekä kaupunkilaisten turvallisuus että paloturvallisuus Kivinokassa ei vaarannu.

Tässä muistin virkistykseksi muutamia tärkeimpiä näkökohtia:

- Juhannusta saapuu juhlimaan Kivinokkaan todennäköisesti iso joukko erikokoisia kokoonpanoja. Saaritoimikunta on ilmoittanut poliisille, ettei juhannusjuhlia järjestetä tänä vuonna. Silti todennäköisesti ihmisiä tulee omatoimiseen juhannuksen viettoon Kivinokkaan runsain määrin. Poliisi tietää tämän.

- Kivinokan uimaranta kuuluu Helsingin kaupungille ja sitä koskee kaikki normaalit kaupungin järjestyssäännöt ihan kuin muitakin yleisiä uimarantoja. Tässä muistin virkistykseksi kaupungin uimarantojen järjestyssäännöt. Ne koskevat Kivinokan uimarantaa (jos linkki ei aukea, voit kopioida sen toiseen selaimeen ja avata sieltä.)

https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/uimarantojen-jarjestyssaannot

- Kaikenlainen tulen sytytys ja -poltto, itse tehdyt kokot ja nuotiot ovat ehdottomasti kielletty! Kielto koskee myös kertakäyttögrillejä. Älä myöskään itse kasaa nuotiota kivistä, äläkä polta puita rannan hiekalla edes kuopassa. Uudellamaalla on voimassa metsäpalovaroitus hetkellä. Tähän tulee suhtautua vakavasti. Tuli leviää kuivassa maastossa ja puiset rakennukset ja maasto syttyvät herkästi palamaan. Tulta ei saa sytyttää.

-Ethän mene uimaan alkoholin vaikutuksen alaisena.

-Turhaa, perusteetonta hupiajelua autoilla tulee välttää myös juhannuksena. Tie on täynnä jalankulkijoita, liity sinäkin mukaan.

- Vie itse omat roskasi pois, jos roskakorit ovat täynnä. Olet jaksanut tuoda tavarasi, joten etköhän jaksa kantaa myös keventyneet kantamuksesi takaisin.  Älä heitä roskia luontoon. Älä riko lasipulloja äläkä jätä tupakantumppeja rannan hiekkaan, josta pikkulapset ja linnut syövät niitä. Älä jätä six packien muovirenkaita luontoon, sillä eläimet sotkeentuvat niihin. Älä heitä tyhjiä lasipulloja mereen, sillä ne särkyvät ja uimarit astuvat niihin. Mm. nämä ovat valitettavan yleisiä ilmiöitä Kivinokan uimarannalla. Ethän sinä aiheuta vahinkoa luonnolle ja muille ihmisille!

- Kivinokan yörauha on muiden kaupungin uimarantojen kanssa sama, kello 23-07. Tämä koskee myös juhannusta.

- Mikäli huomaat vaaratilanteita, niin soitathan yleiseen hätänumeroon 112!

- Rannalla on pelastusrengas.

Näin toimien jokaisella on kiva juhannus Kivinokassa! Yhteiset säännöt eivät ole tarkoitettu kiusaksi tai harmiksi kellekään, vaan siksi, että jokaisen, niin mökkiläisen kuin kaupunkilaisen, olisi mukavaa ja turvallista viettää keskikesän juhlaa kauniissa kesäparatiisissamme!

Hyvää juhannusta legendaarisen Dallapen tahtiin (jos linkki ei aukea, voit kopioida sen toiseen selaimeen ja avata sieltä)! Nautitaan keskikesän riemusta!

https://www.youtube.com/watch?v=gacPD9skZhM&feature=share&fbclid=IwAR1fJveige4ZSX_Zz-Ot793Aj5hRmDkLVfu6Si41BJE8bZm5vdjq4gfvqZc

t. Saaritoimikuntalaiset

Muita ajankohtaisia tiedotteita:

- Uimarannan vessojen yleisestä siisteydestä, puhtaudesta sekä tyhjentämisestä, paperin riittävyydestä ja roskakorien tyhjentämisestä ei vastaa Kivinokkalaiset ry, vaan Helsingin kaupunki. Saaritoimikunnasta toki ollaan yhteydessä kaupunkiin, jos huomataan siellä vikoja tai puutteita, mutta Saaritoimikunnalla ei ole ohituskaistaa pyynnölle. Kaikki majalaiset sekä kaupunkilaiset voivat itse ilmoittaa Helsingin kaupungille huomaamistaan puutteista. Näin avun saa pikimmiten. Lähettämäsi palaute ohjataan oikealle osastolle ja käsitellään siellä.

Tässä palautteen annon sivut. Jos sivu ei aukea, googlaa “Helsingin kaupunki palaute”. https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/palaute/anna-palautetta

- Saaritoimikunta saa paljon yhteydenottoja monen tyyppisistä Kivinokkaan liittyvistä asioista. Virallinen yhteydenottokanava on Saaritoimikunnan sähköposti saaritoimikunta@kivinokka.fi . Saaritoimikunta voi käsitellä vain sähköpostiin tulevat viestit. Muita viestejä ei voida käsitellä, joten otattehan yhteyttä vain sähköpostilla Saaritoimikuntaan.

Kesäjoogaa Kivinokassa heinäkuussa

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kesäpäivistä joogan parissa Kivinokkaan!
Flowmaiset tunnit sopivat jokaiselle, lempeä lähestyminen liikkeisiin ja asanoiden variaatiot tukevat sitä, että voit tehdä tunnin itsellesi sopivalla tavalla.  Tunnit sopivat aloittelijoista alakaen kaikille, riität kuten olet ja tulet itseäsi varten. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, eli voit osallistua kerran tai tulla mukaan vaikka jokaiselle. Lisätunteja tulossa myös elokussa, päivämäärät vahvistetaan myöhemmin.
Milloin:
Heinäkuussa:
Su 5.7  Klo. 10.30-11.30 (11.45)
Ti 7.7 Klo. 18.00 -19.00 (19.15)
To 9.7 Klo. 18.00 – 19.00 (19.15)
Mitä tapahtuu: Pysähdytään, hengitetään, lämmitetään lempeän liikkeen kautta kehoa. Vahvistetaan ja voimistetaan aurinkotervehdysten tai flowmaisten sarjojen avulla, loppua kohden viilennellään ja rauhoitutaan lopun rentoutukseen.
Tuodaan liikettä ja tilaa kehoon, sitä kautta tilaa olemiseen, lisätään yhteyttä itseen, nautiskellen lämmöstä luonnon ympäröimänä!
Mukaan: oma matto tai vastaava, halutessa vesi sekä lämmintä vaatetta/viltti, jotta lopun rentoutus on mukava tehdä tai voit tarvittaessa käyttää vilttiä istuinalustana.
Paikka:
Ensisijaisesti Kivinokan nurmikenttä (pallokenttä) viljelypalstojen vieressä
tai
Kivinokan lava, mikäli osallistujia on pieni määrä ja tarvitsemme katosta.
(Tunneilla säävaraus, ilmoitus mahdollisesta peruuntumisesta somekanavissa)
Huom! Pidetään yhdessä huoli turvaväleistä vallitsevan tilanteen mukaan, kunnioittaaksemme toisiamme.
Suositushinta:
10e /per tunti ( varaathan tasarahan)
Jos talous on tiukka vallitsevan tilanteen vuoksi tms., niin tulethan silti halutessasi mukaan ja maksat itsellesi sopivan määrän.
Ohjaaja:
Joogaopettaja (Ryt 200) Riikka Pentinsaari
Olen valmistunut joogaopettajaksi 2019 ja toiminut eri-ikäisten ohjaajana jo vuosia muun muassa tanssin ja sirkuksen saralla. Minulle jooga on viime ajat ollut hidastamista, lempeyden ja myötätunnon kautta itsen kohtaamista, arvoja, joita toivon myös ohjauksestani sinulle välittyvän.

Koulujen päättäjäisviikonloppu 2020

Saaritoimikunta on kontaktoinut poliisia ja Saapas ry:tä, ja saanut vahvistuksen, että koulujen päättäjäislauantaina 30.5. huomioidaan Kivinokan uimarannalla kokoontuvat ja juhlivat nuoret. Tämä on tärkeää nuorten oman turvallisuuden takaamiseksi sekä alueen rauhallisuuden varmistamiseksi.

Toivotamme jokaiselle, nuoremmalle ja vanhemmalle Kivinokan kävijälle, mukavaa ja turvallista viikonvaihdetta!

 

Koronaepidemiasta johtuen Kivinokan perinteiset juhannusjuhlat on peruttu kesältä 2020

Koronaepidemia vaikuttaa luonnollisesti myös Kivinokkalaiset ry:n kesän tapahtumiin. Hallitus on linjannut ,että yli 500 hengen tilaisuuksia ei saa järjestää kesä- ja heinäkuussa. Tästä johtuen ei vuonna 2020 järjestetä Kivinokassa juhannusjuhlia.   Saaritoimikunta noudattaa tarkasti hallituksen linjauksia ja haluaa varmistaa kaikkien mökkiläisten sekä kaupunkilaisten turvallisuuden koronaepidemian aikana.

 

Punkkibussin uudet ajat Kivinokassa

Terveisiä Saaristolääkäreiltä!

Kivinokan alueen julkistaminen puutiaisaivokuumeen riskialueeksi toi viime viikonloppuna meille yllättävän suosion, johon emme osanneet ennalta varautua. Tästä pahoittelumme niille, jotka joutuivat odottamaan ensin punkkibussin saapumista ja sen jälkeen vielä rokotukseen pääsyä.

Pyrimme priorisoimaan kivinokkalaisia nyt siellä olevan tautiriskin vuoksi, ja haluamme palvella teitä erityisellä tavalla. Avaamme uusia palveluaikoja Kivinokkaan, jolloin myös tehosterokotukselle tulijoille tulee löytymään vaihtoehtoisia päiviä eikä ihmeempiä jonotuksia enää pitäisi syntyä.

Punkkibussi antaa Kivinokkaan seuraavat lisäajat:

Sunnuntai 17.5 klo 15-18

Tiistai 19.5 klo 15-19

Lauantai 23.5. klo 13-15

Lauantai 6.6. klo 13-15

Lisätiedot ja kysymykset suoraan Saaristolääkäreiltä:

https://saaristolaakarit.fi/punkkibussi/

Sekajätelava 15.-17.5.2020 sekä kokkokasa rannalle

Rantaan tulee vielä yksi sekajätelava viikonloppuna 15.-17.5.2020. Lavalle voi tuoda normaalia sekajätettä mökeiltä.

Huomioittehan että mökin purkujätteet tulee mökkiläisten toimittaa itse jäteasemalle. Lisäksi kaikki ongelmajäte tulee myös mökkiläisten itse toimittaa kierrätykseen. Myöskään purkujätettä tai ongelmajätettä ei tule viedä Kivinokkalaiset ry:n roska-astioihin. Näistä koituu lisämaksua ja lisätyötä yhdistykselle ja näiden jäteasemalle toimittaminen erikseen tulee kaikkien mökkiläisten maksettavaksi, koska nämä joudutaan maksamaan yhdistyksen toimesta.

Vaikka juhannusjuhlia ei voida tänä vuonna järjestää kerätään rantaan kokkokasa. Poltettavaa kokkoon sopivaa jätettä voidaan kerätä rannan sivulle entiseen paikkaan. Nämä poltetaan Saaritoimikunnan toimesta erikseen sen parhaaksi katsomana ajankohtana kesän aikana.

Lisätietoa jätteiden lajittelusta:

https://www.hsy.fi/fi/asukkaalle/lajittelujakierratys/lajitteluohjeet/Sivut/default.aspx