Kivinokkalaiset valitsivat Saaritoimikunnan vuodelle 2019

Syyskokouksessa 9. syyskuuta valittiin Saaritoimikuntaan uusi jäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi kahdeksi vuodeksi valittiin Tuulevi Aaltonen, Sippo Falck, Riikka Ruuskanen ja Teresa Kuusiniemi. Varsinaisiksi jäseniksi yhdeksi vuodeksi valittiin Päivi Elonen ja Mari Pajula. Varajäseniksi valittiin Timo Porkka ja J Sees Stainway Salonen. Hallituksessa jatkavat Mika Korkiakoski ja Anna Kähkönen.

Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2019. Vastikkeisiin, maanvuokraan, palstamaksuihin tai poletteihin ei tullut korotuksia.

Kokoukseen osallistui 63 kesämajalaista.

Kulosaaren kartanon talvisaunat

Kulosaaren kartanon talvisaunat kello 15.00-18.00. Saunamaksu on 5 euroa. 

Lokakuu

13.10., 20.10., 27.10.

Marraskuu
17.11.

Joulukuu
1.12., 15.12., 22.12.

2019

Tammikuu
5.1., 19.1.

Helmikuu
2.2., 16.2.

Maaliskuu
2.3., 16.3., 30.3.

Huhtikuu
6.4., 13.4., 20.4., 27.4.

Kesävesi katkeaa viikolla 40, vesitalkoot 6. lokakuuta

Kesävesi katkaistaan viikolla 40. Kivinokkalaiset ry:n vesitalkoissa 6. lokakuuta tyhjennetään putket vedestä, jotteivät ne jäädy talvella. 
Tarvitsemme mahdollisimman suuren joukon kesämajalaisia avaamaan hanoja, jotta vesi saadaan puhallettua putkista, sillä alueellamme on 160 vesipistettä.
Talkoolaisten kokoontuminen on lauantaina 6. lokakuuta kello 11 puomilla. Tervetuloa talkoilemaan
Kulosaaren kartanon sauna on varattu Kivinokkalaiset ry:n talkoolaisille kello 14.00 alkaen. Tervetuloa kaikki kesämajakaudella 2018 talkoilleet saunomaan.
Miesten puolella voi saunoa kello 17 saakka, sen jälkeen siirrymme naisten puolelle istumaan iltaa. Sauna on varattu meille kello 21 saakka. Yhdistys tarjoaa saunajuomat, makkarat ja pientä purtavaa.

 

 

Ilmoita talkoilusi saaritoimikunnalle

Yhdistyksen syyskokouksessa 9. syyskuuta käydään läpi talkookokeilua. Muistathan ilmoittaa talkoilusi Saaritoimikunnalle osoitteella saaritoimikunta@kivinokka.fi. Kerro, mihin talkoisiin osallistuit ja kesämajasi numero.

Vielä on talkoita jäljellä. Ensi viikonloppuna, lauantaina 1. syyskuuta kello 11 alkaen pidämme syystalkoot. Siivoamme yhteisiä tiloja talvikuntoon. Kokoontuminen studiolla.

Vuoden tärkeimmät talkoot järjestetään lokakuun alussa, todennäköisesti 6. lokakuuta kello 11 alkaen. Kesävesi suljetaan edeltävällä viikolla ja tarvitsemme ison joukon kesämajalaisia putkien tyhjennykseen, jotta saamme veden pois putkistosta ennen pakkasia. Talkoiden ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, kun saamme varmistettua kaupungilta ja puhallusfirmalta aikataulun.

Kivinokkalaiset ry:lle hyväksyttiin uudet säännöt

Kivinokkalaiset ry:n kevätkokous hyväksyi toukokuussa yhdistykselle uudet säännöt, jotka on hyväksytty yhdistysrekisterissä 10. elokuuta 2018.

Yhdistyksen sääntöihin on hyväksytty muutos, joka antaa mahdollisuuden äänestää valtakirjalla yhdistyksen kokouksessa. Yhdistyksen jäsen voi valtuuttaa Kivinokkalaiset ry:n kevät- ja syyskokouksessa toisen henkilön käyttämään ääntään, jos ei itse pääse paikalle. Uudistuksella haluttiin helpottaa tilannetta, jossa kesämajalaisen kumppani edustaa kesämajakuntaa kokouksessa, kun varsinainen jäsen ei pääse paikalle. Valtakirjalla voi äänestää kokouksissa vain jos se on mainittu säännöissä. Uudet säännöt otetaan käyttöön yhdistyksen syyskokouksessa 9. syyskuuta.

Uusissa säännöissä asiasta määrätään näin.


Varsinainen jäsen voi valtuuttaa toisen henkilön omasta puolestaan edustamaan itseään yhdistyksen kokouksessa. Toinen henkilö valtuutetaan antamalla hänelle valtakirja. Yhdistyksen kokouksessa voi edustaa toista jäsentä enintään yhdellä valtakirjalla.

 

Katso uudet säännöt täältä.

____________________________

VALTAKIRJAMALLI

 

VALTAKIRJA

 

Valtuutan Kirsi Kivinokkalaisen käyttämään äänivaltaani Kivinokkalaiset ry:n syys/kevätkokouksessa  x.x.20xx

Valtuuttaja: Matti Majalainen, kesämaja xxx

 

Helsingissä x.x.20xx

Matti Majalainen (allekirjoitus)

Matti Majalainen

 

Todistajat

 

Tiina Terävä                                            Jussi Juonio

Tiina Terävä                                           Jussi Juonio

 

 


Varsinainen jäsen voi valtuuttaa toisen henkilön omasta puolestaan edustamaan itseään yhdistyksen kokouksessa. Toinen henkilö valtuutetaan antamalla hänelle valtakirja. Yhdistyksen kokouksessa voi edustaa toista jäsentä enintään yhdellä valtakirjalla.

 

Veneestä puuttuu poletti? Lauantaina niitä saa

Puuttuuko veneestä vielä Kivinokkalaisten poletti? Olemme tilanneet erän uusia poletteja ja niitä saa nyt lauantaina 28. elokuuta kello 18 alkaen uimarannan studiolta. Poletteja voi hakea myös ensi viikon aikana kesätyöntekijältämme. Sovi aika puhelimella, puh. 040 501 45 13

Syystalkoot 1. syyskuuta – roskalavat tilattu

13483200_1021654091223808_8584559167102209032_oKivinokkalaiset ry:n syystalkoot järjestetään lauantaina 1. syyskuuta kello 11 alkaen. Tilaamme uimarannalle kaksi roskalavaa, toisen sekajätteille ja toisen metalliromulle. Siivoamme yhdistyksen yhteiset tilat talvikuntoon ja keräämme ympäristöön kertynyttä romua pois luonnosta. Kokoontuminen tanssilavan edustalla. Ethän tuo puutarhajätettä tai painekyllästettyä lautaa roskalavoille. 

Yhdistys kuljettaa pienen määrän ongelmajätettä Sorttiin perjantaina 31. elokuuta kello 17. Kuljetus lähtee studion edestä. Jos kesämajallasi on rikkinäisiä kaasupulloja, akkuja tai vanhaksi mennyttä maalia, voit tuoda ne yhteiseen kuljetukseen. Lavalle tai roska-aitaukseen ongelmajätettä ei voi toimittaa. Lavalle ei voi myöskään tuoda remontti- tai rakennusjätettä, vaan jokaisen tulee toimittaa ne itse pois.

Kivinokan lasten olympialaiset 26. elokuuta

Tervetuloa perinteisiin Kivinokan Lasten Olympialaisiin sunnuntaina 26.8.

Kaiken ikäiset lapset ovat tervetulleita osallistumaan iloiseen ja leikkimieliseen urheilutapahtumaan. Toivomme myös osanottajia JHL:n, Ponnistuksen ja siirtolapuutarhan alueilta!

Lajeina tänä vuonna on pituushyppy, pikajuoksu, saappaanheitto ja pussihyppely! Koitos alkaa kello 13 Kivinokan jalkapallokentällä. Tarjolla mehua ja pullaa kaikille osanottajille, sekä makoisia palkintoja.

Ilmoittaudu mukaan la 25.8. mennessä Facebookissa: https://www.facebook.com/events/397940944068931/

Kivinokassa kuvataan lastenohjelmaa

Ensi viikolla Kivinokassa kuvaataan lasten tv-sarjaa. Kuvaukset kestävät tiistaista 7.8 keskiviikkoon 8.8. kello 16.00 asti. Kuvauksista aiheutuu jonkin verran autoliikennettä ja ajoittaista aggregaatin ääntä, kun valokalusto tarvitsee sähköä.

Veneessä poletti, mutta laskua ei ole tullut?

Kivinokkalaisten venehuutokaupassa myytiin neljä venettä. Rannoille jätettyjä poletittomia veneitä oli viety pois urakalla, jäljelle jäin vain kymmenkunta. Puihin kettingeillä kiinnitetyt veneet ilmoitetaan nyt poliisille ja Helsingin kaupungille löytötavarana ja veneet siirtyvät viranomaisten haltuun.

Siivouspäivänä 1.9. paloitellaan huonokuntoisia, merikelvottomia lasikuituveneitä ja raadot kuskataan ongelmajätelaitokselle Kivikkoon.

Monen kivinokkalaisen veneessä on poletti, mutta yhdistyksen rekisteristä ei löydy veneen omistajaa. Seuraavien venepolettien omistajia pyydetään ilmoittamaan yhteystietonsa ja kesämajanumeronsa pikaisesti saaritoimikunnalle laskutusta varten. Jos veneille ei löydy omistajaa, ne huutokaupataan. Polettimaksu on 30 euroa vuodessa. Otathan yhteyttä, jos polettinumerosi on 5, 16,17, 18, 21, 27, 57, 58, 63, 64,66, 68, 79, 84, 102, 105, 117, 133, 136 (kolme venettä), 137, 158, 164, 175, 181, 186, 190, 191, 196 tai 197. Ilmoita polettinumerosi, kesämajasi numero ja yhteystietosi osoitteella saaritoimikunta@kivinokka.fi

Saaritoimikunnan tavoitteena on saada tämän syksyn aikana venerekisteri ajantasalle. Isännöitsijä laskuttaa maksamattomat polettimaksut syksyllä.