Helsinki-kirjoja Kivinokassa 13.6.

Helsinki-kirjoja Kivinokassa

Kivinokassa järjestetään Helsinki-viikon päätteeksi 13.6. kirjatapahtuma, jossa keskiössä on Helsinki-aiheiset kirjat. Helsingistä on kirjoitettu lukuisia toinen toistaan kiehtovampia kirjoja. Nyt Kivinokassa on esillä muutamia tuoreita Helsinki-kirjoja ja niiden kirjoittajia.

Paikalle saapuvat kirjojaan esittelemään Eero Haapanen, Maarit Verronen, Pauli Jokinen ja Laura Salama. Kirjailijat esittelevät teoksiaan rennossa keskustelutilaisuudessa, jossa yleisö pääsee osallistumaan keskusteluun ja esittämään kysymyksiä. Keskustelun jälkeen kirjailijat ovat yleisön tavattavissa.

EERO HAAPANEN on kirjoittanut kirjan Sörnäisten rysäkeisarit, joka kertoo Vanhankaupunginlahden kalastajasuvun tarinaa 1800-luvulta eteenpäin.

PAULI JOKISEN uusin kirja Muistolaattabongarin opas on niputtanut yksiin kansiin Helsingin muistolaatat. Kirja on erilainen tapa tutustua kaupungin historiaan. Jokinen on myös Kivinokkalaiset ry:n puheenjohtaja.

MAARIT VERRONEN on monesti palkittu pitkän linjan kirjailija ja kaksinkertainen Finlandia-ehdokas. Verronen esittelee Kivinokassa kirjansa Sulhanen, joka kertoo Lapinlahden ja Länsiväylän puristuksessa olevasta pienen pienestä Sulhanen-saaresta.

LAURA SALAMA on Kivinokan kesämajalainen ja hän on tehnyt kirjan Kesä Kivinokassa. Kirjassa on tarinoita Kivinokasta ja se sisältää myös Salaman upeita kuvia. Kirja on niin tuore, että painomuste tuoksuu vielä.

Kirjailijoilla on myös omia kirjoja myytävänä, joten kannattaa ottaa käteistä mukaan.

Helsinki-kirjoja Kivinokassa 13.6.2015 kello 13. Paikka Kivinokan uimarannan tanssilava.