Jokaisen jäsenen vuokrasopimus uusitaan

Yhdistyksemme solmi alkuvuodesta Helsingin kaupungin kanssa uuden kymmenvuotisen maanvuokrasopimuksen. Tämän johdosta jokaisen yhdistyksen jäsenen henkilökohtainen vuokrasopimus tulee uusia.

Uuden vuokrasopimukset pyritään toteuttamaan sähköisesti aina, kun vain mahdollista. Se on yksinkertaisin ja yhdistykselle halvin vaihtoehto.

Samassa yhteydessä varmistetaan jokaisen yhdistyksemme jäsenen helsinkiläisyys, jota yhdistyksemme säännöt edellyttävät. Tätä ei ole tehty vuosikausiin.

Vuokrasopimukset uusitaan loppuvuoden aikana. Prosessi menee näin:

Isännöitsijätoimistomme, Rva Koskisen tilitoimisto, ottaa yhteyden kivinokkalaiseen sähköpostitse, jossa pyydetään helsinkiläisyystodistus. Mikäli yhteyttä ei saada meilitse, soitetaan perään.

Kun helsinkiläisyystodistus on toimitettu, yhdistyksen jäsen saa vuokrasopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi. Tämä tapahtuu sähköpostin välityksellä.

Henkilöt, jotka eivät omista sähköpostia tai verkkopankkitunnuksia, allekirjoittavat sopimuksen isännöitsijän toimistolla Töölössä.

Pyydämme ystävällisesti kaikkia jäseniä tarkkailemaan sähköpostiaan, jotta tämä varsin laaja hanke saadaan toteutettua niin helposti kuin mahdollista. Yhdistyksemme maksaa isännöitsijälle aiheutuvat kulut.