Juhannusaattona soittaa Dallapé, juhannuspäivänä tietovisaillaan ja sunnuntaina on olumpialaiset

2015-06-19 21.17.53Juhannusviikonloppuna järjestetään Kivinokan juhannusjuhlat perinteiseen tapaan. Parkkipaikat ovat  vähissä, eli jos parkkipaikka on täynnä, auto on vietävä kauemmaksi Kivinokasta. Pysäköiminen teiden varrelle on ehdottomasti kielletty, sillä pelastustien on oltava vapaana. Parkkipaikan ulkopuolelle pysäköidyt autot hinataan pois, auton omistaja maksaa hinauksen laskun. Suosittelemme saapumista julkisilla ja pyöräillen.

Kokkotalkoot alkavat kello 12 ja juhannussaunat kello 13 Kartanon saunalla. Nostamme lipun kello 18.00. Kokko syttyy kello 20, ja Dallapé tanssittaa kello 20.30 alkaen. Kello 21.3o järjestetään arvonnat. Jaakko Selin juontaa juhlat. 

Buffetista saa  makkaraa, voileipiä, karkkia, limukkaa, jäätelöä ja pullakahvit. Tuethan tapahtumaa ostamalla buffetista pullakahvit tai makkaraa tai arvanmyyjiltä  arpoja. Tapahtuma järjestetään talkoilla ja buffetin tuotolla. Ota käteistä mukaan.

Talkoilijoita tarvitaan mukaan. Tule mukaan myymään makkaraa, rakentamaan kokkoa tai siivoamaan rantaa juhannuspäivän aamuna kello 11 alkaen. Ilmoittaudu mukaan: saaritoimikunta@kivinokka.fi

Juhannuspäivänä järjestetään tietovisa tanssilavalla kello 16 alkaen. Pauli Jokinen vetää. Omat virvokkeet mukaan.

Kivinokan perinteiset lasten olumpialaiset järjestetään Kivinokkalaisten pallokentällä kello 13.30 alkaen. Tervetuloa mukaan. Lajeina pikajuoksu, saappaan heitto, pituushyppy ja yhdellä jalalla hyppely. Vanhemmat pääsevät mukaan toimitsijoiksi. Kokoontuminen Kivinokkalaiset ry:n pallokentällä. Kivinokassa järjestetään nimenomaan olumpialaiset, ei olympialaisia. Tervetuloa joukolla kisaamaan aikuiset ja lapset.