Kesäjoogaa Kivinokassa heinäkuussa

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kesäpäivistä joogan parissa Kivinokkaan!
Flowmaiset tunnit sopivat jokaiselle, lempeä lähestyminen liikkeisiin ja asanoiden variaatiot tukevat sitä, että voit tehdä tunnin itsellesi sopivalla tavalla.  Tunnit sopivat aloittelijoista alakaen kaikille, riität kuten olet ja tulet itseäsi varten. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, eli voit osallistua kerran tai tulla mukaan vaikka jokaiselle. Lisätunteja tulossa myös elokussa, päivämäärät vahvistetaan myöhemmin.
Milloin:
Heinäkuussa:
Su 5.7  Klo. 10.30-11.30 (11.45)
Ti 7.7 Klo. 18.00 -19.00 (19.15)
To 9.7 Klo. 18.00 – 19.00 (19.15)
Mitä tapahtuu: Pysähdytään, hengitetään, lämmitetään lempeän liikkeen kautta kehoa. Vahvistetaan ja voimistetaan aurinkotervehdysten tai flowmaisten sarjojen avulla, loppua kohden viilennellään ja rauhoitutaan lopun rentoutukseen.
Tuodaan liikettä ja tilaa kehoon, sitä kautta tilaa olemiseen, lisätään yhteyttä itseen, nautiskellen lämmöstä luonnon ympäröimänä!
Mukaan: oma matto tai vastaava, halutessa vesi sekä lämmintä vaatetta/viltti, jotta lopun rentoutus on mukava tehdä tai voit tarvittaessa käyttää vilttiä istuinalustana.
Paikka:
Ensisijaisesti Kivinokan nurmikenttä (pallokenttä) viljelypalstojen vieressä
tai
Kivinokan lava, mikäli osallistujia on pieni määrä ja tarvitsemme katosta.
(Tunneilla säävaraus, ilmoitus mahdollisesta peruuntumisesta somekanavissa)
Huom! Pidetään yhdessä huoli turvaväleistä vallitsevan tilanteen mukaan, kunnioittaaksemme toisiamme.
Suositushinta:
10e /per tunti ( varaathan tasarahan)
Jos talous on tiukka vallitsevan tilanteen vuoksi tms., niin tulethan silti halutessasi mukaan ja maksat itsellesi sopivan määrän.
Ohjaaja:
Joogaopettaja (Ryt 200) Riikka Pentinsaari
Olen valmistunut joogaopettajaksi 2019 ja toiminut eri-ikäisten ohjaajana jo vuosia muun muassa tanssin ja sirkuksen saralla. Minulle jooga on viime ajat ollut hidastamista, lempeyden ja myötätunnon kautta itsen kohtaamista, arvoja, joita toivon myös ohjauksestani sinulle välittyvän.