Kesätyöntekijäksi Kivinokkaan?

Kivinokkalaiset ry etsii kesätyöntekijää 28.5. – 24.8.2018 väliselle ajalle.

Kesämaja-alueellamme Kulosaaressa on 380 kesämajaa, seitsemän ulkovessaa, uimaranta, kasvimaa-alue ja tanssilava. Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu vessojen ja yhteisten tilojen siivousta, nurmikon leikkuuta, haittakasvien kitkemistä, talkoissa avustamista, pieniä huoltotöitä, työkaluvaraston lainauspisteen hoitoa sekä muuta yhdistyksen hallituksen määräämää työtä. Kesätyöntekijä päivystää alueella ja liikkuu polkupyörällä. Tehtävään kuuluu paljon fyysistä työtä ulkoilmassa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Jos nautit ulkoilmasta, luonnosta ja ihmisistä, Kivinokka voi olla juuri sinun kesätyöpaikkasi.

Työstä maksetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista kuukausipalkka, 1 642 euroa kuukaudessa. Työaika on 37,5 tuntia viikossa pääsääntöisesti kello 9.00 -16.30. Satunnaisista ilta- ja viikonlopputöistä sovitaan erikseen. Työtehtävä on määräaikainen kausiluonteisuutensa vuoksi. Etsimme ensisijaisesti yhtä tekijää koko ajalle, mutta voit jättää myös hakemuksen lyhyemmästä ajasta.

Tiedustelut: Sippo Falk, puh. 041 528 0133.

Lähetä hakemuksesi 6. huhtikuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen saaritoimikunta@kivinokka.fi