Kesäveden avaus ja siivoustalkoot 21.4, tervetuloa!

Kivinokan vesiverkon vesimittari asennetaan viikon 16 alussa. Vesitalkoot järjestetään lauantaina 21.4.2018 kello 09:00 alkaen. Koska syksyn 2017 talkoissa  oli talkoolaisia paikalla vain neljä henkilöä 400 kesämajasta, voi tänä vuonna kesäveden saattamisessa käyttökuntoon olla yllättäviä vaikeuksia. Ne kesämajalaiset, jotka käyvät Kivinokassa ennen talkoita, voisivat sulkea avoinna olevat hanat, jotta saamme paineen nousemaan putkissa.

Talkoolaisten tapaamispaikkana on Kivinokan puomi lauantaina 21.04.2018 kello 9.00 aamulla. Vuotavista hanoista voi ilmoittaa Kivinokka ry:n alueella huoltotoimikunnalle soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin numeroon 045 2260 786. On ensiarvoisen tärkeää osallistua talkoisiin, koska onhan kyseessä yhteisten asioidemme hoidosta.

Yhdistyksen kevättalkoot jatkuvat sitten luontevasti samana päivänä 21.4. kello 12.00. Tavoitteena on siivota yhteisiä alueita ja tiloja: uimarantaa, tienvarsia, pikku-uimarantaa, uimarannan Studio ja tanssilavan ympäristö sekä Vartiotupa puomin vieressä.

Olemme tilanneet viisi lavaa roskien poisviemiseksi. Yksi lava on metallijätteelle, kolme sekajätteelle ja kaksi puutarhajäteelle. Lavoille ei saa tuoda rakennusjätettä tai ongelmajätettä (kuten painekyllästettyä lautaa tai rikkinäisiä kaasupulloja). Kivikon Sortti-asema on avoinna 21.4. ja sinne voi kuskata omia ongelmajätteitään.

Talkoolaisille tarjotaan kertaluontoinen saunalippu JHL:n saunaan, ja tanssilavan edustalla on tarjolla makkaraa ja limukkaa.

Kulosaaren kartanon talvisauna on kuumana kello 15-18.

Tervetuloa kaikki talkoilemaan!