Kevättalkoissa neljä roskalavaa

Kevättalkoot lähestyvät. Tervetuloa talkoilemaan lauantaina 18. toukokuuta kello 11 alkaen. Kokoontuminen uimarannan studiolla.Kevattakoot-kartta-2019

Siivoamme yhteisiä alueita ja tiloja: uimarantaa, tienvarsia, pikku-uimarantaa, uimarannan Studiota ja tanssilavan ympäristöä sekä Vartiotupaa puomin vieressä. Haravia ja roskapihtejä on tarjolla rajoitetusti, eli tuo oma haravasi mukanasi, jos sinulla on sellainen.

Tämän vuoden erityiskohde on palstakoppi petankkikentän vieressä. Tutkimme, mitä kopista löytyy ja heitämme kaiken turhan romun pois. Kaikille löytyy sopivaa tekemistä kunnon mukaan. Jos kantaminen tai haravointi ei onnistu, voit osallistua vaikkapa kesäkukkien istuttamiseen.

Olemme tilanneet neljä lavaa roskien poisviemiseksi. Yksi lava on metallijätteelle, kaksi sekajätteelle ja yksi puutarhajäteelle.  Lavoille ei saa tuoda rakennusjätettä tai ongelmajätettä, kuten painekyllästettyä lautaa, maalitölkkejä, akkuja tai rikkinäisiä kaasupulloja. Katso tarkkaan, mille lavalle tuot roskasi. Yksikin ongelmajäte sekajätteessä nostaa lavan tyhjennyksen hintaa huomattavasti.

Juhannuskokkoa varten tuotava puutavara kootaan uimarannalle sitä varten merkittyyn paikkaan. Kokkoon ei voi tuoda painekyllästettyä puuta.

Talkoolaisille tarjotaan saunalippu JHL:n saunaan, ja tanssilavan edustalla on tarjolla makkaraa ja limukkaa.

Kulosaaren kartanon sauna on kuumana kello 14-18. Sisään pääsee kello 17 asti.