Kivinokan kaavoitusvaihtoehdot julkistettu. Ota kantaa suojelemisen puolesta!

Kivinokan kaavoitusvaihtoehdot on julkistettu Laiturin sivuilla osoitteessa www.laituri.hel.fi.

Kaavoitusvaihtoehdot ovat esillä 30.9.2013 asti muun muassa nettisivuilla sekä Laiturilla Narinkkatorilla. Kaikki voivat kommentoida kaavoitusvaihtoehtoja ja saaritoimikunta toivoo mökkiläisten sekä muiden alueen ystävien ottavan kantaa virkistysvaihtoehdon ja alueen suojelemisen puolesta. Keskustelua käytetään yhtenä lähtökohtana kun vaihtoehdoista tehdään esitys suunnitteluperiaatteiksi. Käy siis kertomassa mielipiteesi ja jaa sivu ystävienkin kanssa sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse (linkki alla).

16.9. klo 18-20 järjestään keskustelutilaisuus kaupunkisuunnitteluviraston auditoriossa (Kansakoulunkatu 3). Suunnittelijat ovat tavattavissa klo 17 alkaen. Tervetuloa tilaisuuteen keskustelemaan kaavoitusvaihtoehdoista ja esittämään kysymyksiä suunnittelijoille. Tilaisuus löytyy myös Facebookista, tätäkin linkkiä kannattaa jakaa eteenpäin (kts. alla).

Kivinokkaa voidaan hyvin kehittää virkistysalueena ja tuoda alueelle uutta toimintaa ja tapahtumia. Oheisessa esityksessä muutamia IHME-tapahtumassa esiteltyjä ideoita (kts. alla).

Kaikkien apu ja aktiivisuus on nyt ensiarvoisen tärkeää, jotta Kivinokka saadaan säilytettyä mökki- ja virkistysalueena. Kiitos jo etukäteen!

Suunnitelmat

Kivinokan keskustelutilaisuus

Kivinokan kehitysehdotuksia