Kivinokan Siivouspäivä, Kirppis ja Ravintolapäivä 16.5.

siivouspäivä 2015 kartta

16. toukokuuta on Kansallinen talkoopäivä ja totta kai me Kivinokkakin laitetaan kuntoon samalla.

Kivinokan siivouspäivänä on tarkoitus laittaa oman kesämajan ympäristö sekä yhteiset alueet siistiksi. Talkooväki kokoontuu uimarannalla klo 10 alkaen. Tervetuloa mukaan omien voimien ja jaksamisen mukaan. Talkoolaisille liput kartanon saunaan.

Kivinokkaan tuodaan ainakin neljä roskalavaa, joista kolme on sekajätteelle ja yksi metallijätteelle. Lisäksi tullee vielä yksi lava luonnonjätteelle ja yksi lava kierrätystavaroille. Lavoille kerätään roskia ja jätettä yleisiltä alueilta, mutta myöskin pientä jätettä oman kesämajasi ympäristöstä voit tuoda lavoille. Lavojen sijaintikartta tulee myös ilmoitustaululle. Lavat on tarkoitettu vain Kivinokkalaiset ry:n kesämajalaisille.

HUOM! Älä tuo lavoille mitään ongelmajätettä (ne voi viedä HSY:n keräysautoon Herttoniemeen 7.5.). Viime vuonna joku oli laittanut sekajätelavalle kaasupullon, ja siitä koitui kaatopaikalla yhdistykselle monen sadan euron ylimääräinen lasku.

Kirppis ja ravintolapäivä

Samana päivänä järjestetään kello 12 alkaen Kirppis Kivinokan uimarannalla. Myymään voi tulla kuka tahansa, ennakkoilmottautumisia ei tarvita. Tervetuloa myymään tai ostelemaan. Rannalla on myös kierrätyslava, joten jos tavara ei mene kaupaksi, niin kierrätyslavalle voi jättää.

Ja kuinka ollakaan, samana päivänä on myös Ravintolapäivä. Ainakin jokunen kirppiksen pitäjä on myös alustavasti lupautunut myymään pientä purtavaa rannalla. Tule maistelemaan tai myymään omia tekeleitäsi.

Hyvää talkoopäivää, kirppispäivää ja ravintolapäivää!