Kivinokkalaisten saaritoimikunta jakoi tehtävät

Kivinokkalaiset ry:n hallitus piti järjestäytymiskokouksensa maanantaina 15. tammikuuta.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodeksi 2024 valittiin Anna Kähkönen ja varapuheenjohtajaksi Pauli Jokinen. Kumpikin on toiminut Kivinokkalaisten puheenjohtajana aiemmin. Sihteeriksi nimettiin Annu Ahonen.

Hallitus nimesi myös toimikuntia vuodelle 2024. 

Huoltotoimikuntaan kuuluvat Sippo Falck, Mika Korkeakoski, Kati Suvanto ja Veli-Matti Virtanen. Huoltotoimikunnan päätehtävä on kivinokkalaisten kesäveden saanti ja hanojen huolto.

Palstatoimikuntaan nimettiin Annu Ahonen, Kati Suvanto ja Tarja Tenkula. Toimikunta hoitaa viljelypalsta-alueen asioita.

Vene-vastaavana toimii viimevuotiseen tapaan Mika Korkiakoski.

Rakentamiseen liittyviä asioita varten perustetaan myöhemmin keväällä erillinen toimikunta. Sen tehtävänä on hoitaa rakennuslupa-asioita ja uuden rakennustapaohjeen tulkintoja ja hallinnoida tarkastuksia. Alkuvuoden tehtävää hoitaa koko saaritoimikunta.

Sauna-ryhmän tehtävänä on vetää yhdistyksen saunaprojektia. Ryhmään nimettiin Annukka Alasko, Sippo Falck, Marjut Kuopus, Anna Kähkönen, Kati Suvanto, Juha Särelä ja Virtanen Vesa-Matti.

Viestintätyöryhmään nimettiin Annu Ahonen, Lari Assmuth, Pauli Jokinen, Anna Kähkönen ja Kati Suvanto. Työryhmän tehtävänä on viedä yhdistyksen kotisivuprojekti maaliin kevään aikana ja pitää huoli siitä, että tieto kulkee kesämajalaisille.

Juhlatoimikuntaan kuuluvat Anne Anttonen, Pauli Jokinen ja Anna Kähkönen. Työryhmä vastaa juhannusjuhliin ja muihin Kivinokan kesätapahtumiin liittyvästä suunnittelusta. Saaritoimikunnan mielestä kesätapahtumia kannattaisi järjestää yhdessä Kartanon kesämajalaisten kanssa, joten toimikunnan kokoonpanoon odotetaan muutoksia ja täydennyksiä kevään aikana. 

Saaritoimikunta kokoontuu seuraavan kerran 12. helmikuuta.