Loppukesän aikatauluja 2019

Elokuu

3. elokuuta kello 12 alkaen Kivinokan fudisturnaus Ponnareiden kentällä. 6-10-vuotiaiden peli kello 12-13, aikuisten mestaruus ratkaistaan kello 13 alkaen. Tervetuloa pelaamaan!

5.8 ja 12.8. kello 18:00-19:15 Kivinokan kesäjooga Kivinokkalaisten ruohokentällä. Ohjaajanamme toimii joogaohjaaja (RYT200) Outi Rajaniemi ja tunneille ovat tervetulleita kaikentasoiset ja -ikäiset joogaajat! Osallistuaksesi tarvitset oman joogamaton tai muun luistamattoman alustan. Maksu tunneista omantunnon mukaan käteisellä. Vesisateella tai ukkosella joogatunteja ei pidetä – säästä johtuvasta peruutuksesta tiedotetaan Kivinokkalaiset ry:n Facebook-sivulla.

11. elokuuta kello 15 Kirjan ja makkaran -päivä tanssilavalla. Kirjailijat kertovat uusista Helsinkiin liittyvistä kirjoistaan. Mukana muun muassa Varjosaaresta kirjottanut Maarit Verronen, puutalojen Vallilasta kirjoittanut Kari Varvikko, Kivinokasta kirjoittaneet Laura Salama ja Olli Laine sekä Kivinokassa kesiään viettävä Jaakko Selin, joka julkaisi viime vuonna kirjan Jaakon uudet seikkailu, jossa myös viivähdetään Kivinokassa. Keskustelun juontaa Pauli Jokinen. Grilli on kuumana ja siinä voi grillata omia eväitään. Kirjoja myytävänä tapahtumassa.

24. elokuuta kello 18:00- 24:00 KinoKivinokka uimarannalla.

31. elokuuta kello 18 alkaen Kivinokan kesäkauden päättäjäiset. Esiintyjinä Stadin Juhlaorkesteri sekä Kiki ja Luonnonlapset. Lue lisää ohjelmasta. Lyhtyjen askartelua tanssilavan edustalla kello 17.

 

Syyskuu

7. syyskuuta kello 11 alkaen Syystalkoot. Siivoamme ympäristöä ja yhteisiä tiloja. Roskalavat uimarannalla.

8. syyskuuta kello 14 alkaen sääntömääräinen syyskokous tanssilavalla.

 

Lokakuu

12. lokakuuta kello 11 Syksyn vesitalkoot. Kokoontuminen Vartiotuvan eteen.

12. lokakuuta kello 15 Talkoolaisten saunakaronkka. Saunat lämpiävät kello 15-17, kello 18 alkaen tarjoiluja naisten pukuhuoneessa.