Pitäisikö Kivinokkalaisten ja JHL:n kesämaja-alueiden liittyä yhteen?          

JHL:n kesämajalaiset tekevät ensi viikolla alustavan päätöksen siitä, haluavatko he jatkaa entiseen tapaan JHL:n kesämaja-alueena, perustaa oman yhdistyksen vai liittyä yhteen Kivinokkalaiset ry:n kanssa. Vuosien 2016 ja 2017 aikana on käyty alustavia neuvotteluja yhteenliittymisestä, ja JHL:n kesämajalaiset ovat koeäänestäneet asiasta kahdesti. JHL:n Helsingin yhteisjärjestön edustajisto antoi syyskokouksessaan 2017 puheenjohtajilleen valtuudet selvittää mahdollisuutta liittyä yhteen Kivinokkalaisten kanssa. Käytännössä yhdistyminen tarkoittaisi sitä, että JHL:n kesämaja-alueen kesämajalaiset liittyisivät Kivinokkalaiset ry:n jäseneksi ja jatkossa näiden kesämaja-alueiden vuokrasopimus olis Kivinokkalaiset ry:n nimissä.

JHL:n kesämajalaisten kevätkokouksen 2018 asialistalla on yhdistymisestä päättäminen. Kokous pidetään Kulosaaren kartanolla 22. huhtikuuta.

Kivinokkalaiset ry ei ole vielä käsitellyt asiaa, mutta jos JHL:n majalaiset ilmaisevat kevätkokouksessaan tahtonsa liittyä yhteen, asia tulee päätettäväksi Kivinokkalaiset ry:n kevätkokoukseen 20.5.

Lopullisen päätöksen JHL:n kesämaja-alueen tulevaisuudesta tekee JHL:n Helsingin Yhteisjärjestön edustajisto kesämajalaisia kuultuaan, ja päätös tehtäisiin todennäköisesti yhteisjärjestön syysedustajistossa loppuvuodesta  2018.

Lue muistio mahdollisesta aikataulusta: Kivinokka ja hyj yhdistymismuistio kokouksiin 2018