Saaritoimikunta päätti vuoden 2019 työnjaosta ja aikatauluista

Kivinokkalaisten Saaritoimikunta piti eilen ensimmäisen kokouksensa. Puheenjohtajana jatkaa Anna Kähkönen, varapuheenjohtajaksi valittiin Teresa Kuusiniemi ja yhdistyksen sihteerinä toimii Mari Pajula.

Kesätapahtumien suunnittelua varten nimettiin työryhmä: Päivi Elonen, Teresa Kuusiniemi, Mari Pajula, Riikka Ruuskanen ja Timo Porkka. Juhannusjuhlissa tanssittaa jälleen vuoden tauon jälkeen Dallapé, ja juhannusjuhlien suunnittelusta vastaa J Salonen.

Huoltotoimintaa pyörittää toimikunta, johon kuuluvat Tuulevi Aaltonen, Sippo Falck, Mika Korkeakoski ja Timo Porkka. Laituri- ja veneilyasioista vastaavat Mika Korkeakoski ja Timo Porkka. Palstavastaavana toimii Riikka Rusanen.

Kesärauha, talkoot ja yhdistyksen kokoukset

Kesärauha on tänä vuonna 17.6. – 4.8.2019 välisenä aikana. Tuolloin on remontointi ja rakentaminen kielletty. Jos suunnittelet uuden kesämajan, terassin tai varaston rakentamista, muista hyväksyttää suunnitelmasi hyvissä ajoin saaritoimikunnalla. Uuden majan piirustukset hyväksytettään viime vuotiseen tapaan ulkopuolisella arkkitehdillä ja tarkastus on maksullista.

Kesävesi pyritään saamaan auki ennen vappua säistä riippuen. Kesävesitalkoiden ajankohdasta tiedotetaan, kun avausajankohta on tiedossa.

Kevättalkoot pidetään 18.5 kello 11 alkaen. Yhdistys hoitaa paikalle roskalavoja. 
Uusien kesämajalaisten kyselytunti järjestetään tanssilavalla 19.5 kello 13 ja yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous samana päivänä 19.5 kello 15 alkaen.
Syystalkoot järjestetään 7.9 kello 11 alkaen ja sääntömääräinen syyskokous 8.9 kello 15 alkaen tanssilavalla.

Talkookokeilua jatketaan tänä vuonna. Vuoden 2018 aikana kahden tunnin talkoovelvoitteen teki 20 % kesämajakunnista.