Uusi kesätyöntekijämme Waltter esittäytyy Kivinokkalaisille

Tervetuloa Kivinokkaan, uusi kesätyöntekijämme Waltter!

Kerro hieman, mitä ajattelet Kivinokasta.

Waltter: ”Innostuin hakemaan kesätalkkarin hommaa, koska halusin ulkotyön, jossa pääsee olemaan lähellä luontoa. Myös Kivinokka oli minulle entuudestaan tuttu alue. Kivinokassa on parasta sen luonto ja maisemat.”

Mitä teet talvella ja mitä harrastat?

Waltter: ”Talvet vietän koulunpenkillä, opiskelen kalustemuotoilua ja sisustusarkkitehtuuria. Tykkään rentoutua musiikkia kuunnellen tai ystävien kanssa aikaa viettäen. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, kesäisin tykkään pelata golfia ja tennistä.”

Mitä odotat kesältä?

Waltter: ”Kesältä odotan lämpimiä ilmoja ja sitä, että saan viettää päiväni Kivinokassa työskennellen. Kesässä on parasta tietenkin lämmin sää, iloiset ihmiset ja uiminen.”

Millaisia terveisiä haluat laittaa Kivinokkalaisille?

Waltter: ”Mukavaa kesän odotusta tasapuolisesti jokaiselle kivinokkalaiselle. Nähdään Kivinokassa!”

 

Kesätyöntekijämme WaltterKesätyöntekijämme työtehtäviin kuuluu kiinteistöjen siivous, alueen siistinä pitäminen (kuten uimarannan lelujen ja roskien päivittäinen siivous), studion ja tanssilavan alueen haravointi ja siivous, roska-astioiden tyhjennys tarvittaessa, tienvarsien siistiminen, jäteaseman ja sen ympäristön siistinä pitäminen, yleisten alueiden kukkien kastelu, ympäristön yleinen siisteys, ulkovessojen tyhjennyksen tilaaminen ja siivous (paitsi uimarannan wc:n, joka kuuluu kaupungille), koneiden ylläpito, puutarhapalsta-alueen yleisten kohtien ylläpito, koneista ja laitteista huolehtiminen sekä erinäiset korjaustyöt ja jotkin muut Saaritoimikunnan kanssa sovittavat työt, kuten talkoissa avustaminen.

.Kesätyöntekijämme työskentelee arkipäivisin noin kello 8-16.00 elokuun loppuun asti. Hänet tavoittaa Kivinokan kesätyöntekijän tutusta puhelinnumerosta 040 501 4513. Voit soittaa hänelle arkipäivisin kello 12-15. Muina aikoina voit laittaa tekstiviestin ja sinulle soitetaan takaisin.